Kindertoeslagaffaire

Steun kindertoeslagaffaire.nl

Je kunt het initiatief op verschillende manieren steunen.

Doneren

Doneer een bedrag naar keuze.

Aanmelden

Meld je aan voor verschillende activiteiten.

Ideeën aandragen

Draag ideeën aan om dit intiatief te steunen.

Doneren

Bijna 70.000 gedupeerden in de kindertoeslagaffaire. Doel van deze site is om het onrechtmatig overheidshandelen in beeld te brengen. Voor alles wat met ouders en kinderen is gebeurd, is een schadevergoeding van 500 euro per half jaar in gedachten. Heel veel wat er gebeurd is, begrijpen mensen niet. Wij willen breed informeren en mensen interviewen. Ook strijden we voor rechtvaardig een ruimhartige compensatie. Met alleen een sorry nemen we geen genoegen.

Er is heel veel gebeurd. Kinderen zijn uithuisgeplaatst, de relatie tussen ouder en kind is verstoord op zijn minst, huis en haard moesten mensen verliezen, er zijn mensen naar het buitenland gevlucht, er hebben mensen zelfmoord gepleegd, kinderen en ouders hebben trauma’s, opleidingen zijn niet afgemaakt. Kortom bizar veel leed.

Veel is al bekend. De Raad van State trekt de boetekleed aan, de rechters geven toe dat ze te hard waren, de Autoriteit Persoonsgegevens vindt heel veel schokkende lijsten. Er is sprake van racisme en een oneerlijke en onrechtvaardige behandeling.

Voor mij persoonlijk geldt dat ik al bijna 15 jaar zeer hard word behandeld door de overheid. Ook helemaal voor niets. Voor het afdekken van hun eigen fouten. Vervolgens word je op een zwarte lijst gezet en het terreur kan beginnen

Zelf heb ik veel informatie en documentatie bewaard. Het liefst wil ik een documentaire laten maken. Ook de schendingen van mensenrechten moeten in Straatsburg te horen zijn. Het verhaal MOET verteld worden.

Help je ons mee? Doneren kan via het formulier!

Noem hier de dienst die je ter beschikking stelt. Heb je er meerdere, scheid deze dan met een komma.

Aanmelden

Je kunt ook helpen op andere manieren. Zo kun je je aanmelden voor demonstraties. Wanneer er dan een demonstratie zal plaatsvinden, krijg je hier een melding van in je mailbox. 

Je kunt ook artikelen schrijven. Op die manier kun je jouw verhaal delen met de wereld.

Heb je andere kunsten welke kunnen bijdragen aan dit initiatief? Dan kun je jezelf natuurlijk ook aanmelden. Vergeet dan niet te vermelden welke dienst(en) je ter beschikking stelt.

Demonstratie Internationale Vrouwendag op 8 maart 2023

Voor en achternaam hier graag invullen!
Hier graag het e-mailadres invullen!
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier in of uw vragen heeft voor de organisatie

Ideeën aandragen

Heb je zelf nog ideeën die kunnen bijdragen, laat het dan weten. Denk hierbij aan gevonden artikelen of misschien ken jij wel een hele goede advocaat die kan helpen. Alle ideeën zijn welkom.