STEUN IS WELKOM

Op dit moment (februari 2023) hebben zich 61.000 ouders gemeld met problemen, en bijna 90.000 kinderen.

September 2021 heb ik met een schenking van mijn moeder deze site kunnen starten. 

Ik startte met het interviewen van ouders naast mijn onderneming in de binnenstad van Amersfoort. Daarnaast heb ik mij ook aangemeld als ouder om deel te nemen in een rechtszaak vanwege onrechtmatig overheidshandelen (knevelarij is een ambtsmisdrijf). 

De film ‘Alleen tegen de Staat’ kwam uit. 

De verwerking van de grote schok dat alles wat ik meegemaakt had met mijn gezin en bedrijf, door toedoen van nalatigheid en bewuste benadeling van de overheid is ontstaan, daar helpen een aantal psychologen mee. In overleg met mijn traumapsycholoog heb ik toch de stap genomen om iets te doen met de kennis die ik heb. Een grote woede is er over de wijze waarop ons ‘herstel’ plaats vindt. Doelbewust onze gezinnen schaden. Onschuldige (alleenstaande) moeders die met nog meer zorgen te maken kregen. De ernst daarvan, is nog steeds niet bekend genoeg. Europa en de rest van de wereld moeten het ook weten. 

Nederland als een van de rijkste landen van de wereld mishandelt op een nietsontziende wijze haar burgers. De kinderen verdwijnen in instellingen. School- en studieprestaties nemen af. Er is veel stress en ziekte in de gezinnen. Veel problemen tussen ouders en kinderen.

Wat ik wil is zoveel mogelijk informatie verzamelen en delen. Doel van deze site is om het onrechtmatig overheidshandelen in beeld te brengen. Voor alles wat met ouders en kinderen is gebeurd, is een schadevergoeding van 500 euro per half jaar in gedachten. Heel veel wat er gebeurd is, begrijpen mensen niet. Wij willen breed informeren en mensen interviewen. Ook strijden we voor rechtvaardig een ruimhartige compensatie. Met alleen een sorry nemen we geen genoegen.

Er is heel veel gebeurd. Kinderen zijn uithuisgeplaatst, de relatie tussen ouder en kind is verstoord op zijn minst, huis en haard moesten mensen verliezen, er zijn mensen naar het buitenland gevlucht, er hebben mensen zelfmoord gepleegd, kinderen en ouders hebben trauma’s, opleidingen zijn niet afgemaakt. Kortom bizar veel leed.

Veel is al bekend. De Raad van State trekt de boetekleed aan, de rechters geven toe dat ze te hard waren, de Autoriteit Persoonsgegevens vindt heel veel schokkende lijsten. Er is sprake van racisme en een oneerlijke en onrechtvaardige behandeling.

Voor mij persoonlijk geldt dat ik al bijna 16 jaar zeer wreed word behandeld door de overheid. Zowel lokaal als landelijk. Ook helemaal voor niets. Voor het afdekken van hun eigen fouten. Vervolgens word je op een zwarte lijst gezet en het terreur kan beginnen.

Zelf heb ik veel informatie en documentatie bewaard. Het liefst wil ik een documentaire laten maken. Ook de schendingen van mensenrechten moeten in Straatsburg te horen zijn. Het verhaal MOET verteld worden.

Help je ons mee? Dat kan via praktische hulp, het delen van informatie.

Daniel en ik werken compleet ‘gratis’. We betalen onze eigen kosten. We maken kosten.

Het maakt ons sterker als we meer geld hebben en we meer kennis hebben. Dan kunnen we meer demonstraties organiseren. Meer invloed uitoefenen. Meer tijd investeren. 

Vooral voor Daniel zou ik het liefst een structurele onkostenvergoeding willen betalen. In ons inkomsten- en uitgavenpatroon zullen we regelmatig updates geven. Ik ben erg blij dat we een bankrekening hebben via BUNQ Bank. Dat kostte me erg veel moeite.

 

Elke donatie is welkom! Voor de demonstratie op Internationale Vrouwendag 8 maart 2023 is je bijdrage meer dan welkom!